El salmó: Com preparar-lo 10 vegades

El salmó: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
32
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607099
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-92607-09-9
Páginas:
20
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
200
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Descuento:

-5%

Antes:

6,95 €

Despues:

6,60 €
IVA incluido

En aquest llibre Johakiro ens ensenya la tècnica tradicional i casolana de fumar el salmó i ens ofereix 10 interessants receptes que ens descobreixen les diverses possibilitats de cuinar aquest peix. Actualment exerceix de professor i treballa al seu taller d'escultura,  a Järvenpää.

Materia en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • The book of pasta -5%
    Titulo del libro
    The book of pasta
    AA.VV
    Phaidon
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    39,95 €37,95 €

  • Nuestros táper -5%
    Titulo del libro
    Nuestros táper
    Ortega, Inés
    Alianza
    Inés Ortega y Marina Rivas nos presentan una nueva entrega de la serie  1080 Nuevas ideas de cocina, centrada ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    18,95 €18,00 €

  • LA COCINA DE HOY 2 VOLUMENES
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    LA COCINA DE HOY 2 VOLUMENES
    VV. AA.
    Cultural, s.a. de ediciones
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    38,00 €36,10 €

  • La teca -5%
    Titulo del libro
    La teca
    Nº 46
    Domènech i Puigcercós, Ignasi
    Cossetania edicions
    La teca, una obra cabdal en la literatura gastronómica calana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'h...
    No disponible

    10,95 €10,40 €

  • Nuevo arte del azúcar -5%
    Titulo del libro
    Nuevo arte del azúcar
    AA.VV
    Alba
    No disponible

    15,00 €14,25 €

Sd edicions en Libreria y Espacio Cultural La Tijera