Husbandry and management practices in farrowing units II

Husbandry and management practices in farrowing units II. Lactation

Editorial:
Servet
EAN:
9788416315109
Ano de edición:
Materia
ANIMAIS E MASCOTAS
ISBN:
978-84-16315-10-9
Páxinas:
200
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
INGLES
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
VETERINARIA

Desconto:

-5%

Antes:

55,00 €

Despois:

52,25 €
IVE incluído

After providing a comprehensive review of the fundamental aspects of farrowing (physiology, facilities, organisation, etc.) in the first volume, in this second volume the authors focus on the next phase, lactation. From the technical and physiological aspects that affect both the mother and the piglet, to production targets, feeding, health  programmes on the farm or personnel management. These are topics that  will undoubtedly be helpful in the daily practice of professional veterinary surgeons. As in the previous volume, the authors have achieved a very practical book with rigorous contents, based on their experience and technical literature, accompanied by a large amount of visual material to complement the information given.

Outros libros do autor en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • Avances en porcicultura. Claves de futuro -5%
    Titulo del libro
    Avances en porcicultura. Claves de futuro
    Magallón Botaya, Emilio / Noguera Jiménez, Jose Luis / Requejo Puerto, José María / García Flores, A
    Editorial servet
    Esta obra dará a conocer los avances tecnológicos y de gestión que se están desarrollando en las explotacio...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    60,00 €57,00 €

  • Manejo y gestión de maternidades porcinas I -5%
    Titulo del libro
    Manejo y gestión de maternidades porcinas I
    Magallón Botaya, Emilio
    Servet
    El espectacular incremento que la producción porcina ha experimentado en los últimos años ha generado una im...
    No disponible

    14,99 €14,24 €

  • Husbandry and management practices in farrowing units -5%
    Titulo del libro
    Husbandry and management practices in farrowing units
    Magallón Botaya, Emilio
    Servet
    The spectacular increase that pig production has experienced in recent  years has generated a significant deman...
    No disponible

    55,00 €52,25 €

Materia en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • 365 peces -5%
    Titulo del libro
    365 peces
    Vida, Antal / Kotai, Tamas
    Ullmann
    En este libro se dan cita 365 peces procedentes del mundo entero, desde la trucha arco iris y la merluza europe...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • Los Grifones y el Korthals
     IBD
    -5%
    Titulo del libro
    Los Grifones y el Korthals
    André Harmand
    Ibd podiprint
    Hay numerosas razas de grifones. Este libro representa una obra de referencia para descubrir estos originales p...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    29,07 €27,62 €

  • with a little faith 2nd edition
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    with a little faith 2nd edition
    Stringfellow, Jude Editorial Stringfellow
    Autor editor
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    24,10 €22,90 €

  • El líder del grup -5%
    Titulo del libro
    El líder del grup
    Millán, César & Jo Peltier, Melissa;Prisa Tv, S. A.
    Aguilar
    No disponible

    18,00 €17,10 €

  • Cosas de gatos -5%
    Titulo del libro
    Cosas de gatos
    Rodríguez Rodríguez, Carlos
    Oberon
    Los grandes desconocidos del mundo del animal de compañía... ¡están de  suerte! Los felinos pueden est...
    No disponible

    7,90 €7,51 €

Servet en Libreria y Espacio Cultural La Tijera