L'Art de la cuina

L'Art de la cuina

Nº:
264
Editorial:
Alpha
EAN:
9788472254763
Ano de edición:
Materia
LITERATURA CL?SICA
ISBN:
978-84-7225-476-3
Páxinas:
154
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
140
Alto:
220
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Bernat Metge

Desconto:

-5%

Antes:

39,00 €

Despois:

37,05 €
IVE incluído
Comprar

Marcus Gavius Apicius, gastr.nom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (L'Art de la Cuina), que constitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastron.miques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elaborats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge d'ànecs alimentats amb figues?
 L'índex del llibre és el següent: I.- El curós II.- Vianda trinxada III.- l'Hortolà IV.- Plats variats V.- Llegum sec VI.- Volateria VII.-  l'Exquisit VIII.- Els quadrúpedes IX.- El mar X.- El pescador

Outros libros do autor en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • Llibre de Cuina -5%
    Titulo del libro
    Llibre de Cuina
    Gavi Apici, Marc
    La magrana
    El llibre de cuina (De re coquinaria) és el més antic dels llibres llatins de cuina que es conserven. Es va a...
    No disponible

    12,00 €11,40 €

Materia en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

Alpha en Libreria y Espacio Cultural La Tijera