La cuina del cabanyal

La cuina del cabanyal

Editorial:
Drassana
EAN:
9788494286094
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-942860-9-4
lingua:
CATALAN
Ancho:
165
Alto:
235
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
JASSENA

Desconto:

-5%

Antes:

17,95 €

Despois:

17,05 €
IVE incluído
Comprar

En Million Dollar Baby, Morgan Freeman diu que "pareix que hi ha gent irlandesa per totes bandes, o que voldria ser-ho" per a explicar les simpaties que despertava la boxejadora Maggie Fitzgerald. També per totes bandes hi ha gent del Cabanyal o que diu tindre arrels en este poble mariner de València. Este és el motiu pel qual el present llibre  donarà per a moltes interpretacions, perquè en cada casa on hi ha un cabanyaler pot fer-se un llibre de cuina distint... En tot cas, algú havia de ser el primer en posar per escrit la gastronomia essencial i can.nica de la València marítima. I ho han fet Marisa Villalba i Felip  Bens.
 
 El Cabanyal va emergir de la mar i a vora mar varen créixer els seus fills, que transmeteren de generació en generació un ric patrimoni cultural. La del Cabanyal és una cuina popular, que naix de gent humil  i treballadora. A sovint la necessitat incentiva la imaginació. Es evident que, partint d'una matèria primera senzilla i del peix més econ.mic, els nostres avantpassats foren capaços de fer-nos hereus d'un compendi gastron.mic extraordinari. En este llibre hem volgut arreplegar tots eixos plats i fer entendre que no varen sorgir espontàniament d'un lloc qualsevol, sinó d'un poble molt especial, el que formen el Poble Nou de la Mar (El Cabanyal i El Canyamelar) i la Vilanova del Grau.
 
 Marisa Villalba i Felip Bens han escrit les receptes i els texts d'este llibre en el qual també han col·laborat els escriptors Pep Martorell, Sergi Tarín, Toni Sabater, Josep Vicent Miralles, el fot.graf Germán Caballero, i María José Royo, a qui devem les receptes  dels dolços.

Materia en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • Cocina rapida y economica -5%
    Titulo del libro
    Cocina rapida y economica
    AA.VV
    Grijalbo
    Este libro presenta casi medio centenar de recetas explicadas a través  de atractivas y sencillas fotografías...
    No disponible

    7,90 €7,51 €

  • The Arabesque Table -5%
    Titulo del libro
    The Arabesque Table
    Kassis, Reem
    Phaidon
    Una selección única de recetas contemporáneas de todo el mundo árabe de la mano del experto Reem Kassis (Au...
    No disponible

    34,95 €33,20 €

  • El gust d'un poble -5%
    Titulo del libro
    El gust d'un poble
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    Aquest llibre, sens dubte, omple un auténtic buit dins la bibliografia  culinária. Per primer cop, s'hi recul...
    No disponible

    18,00 €17,10 €

  • Alimentación Amiga de la Tiroides -5%
    Titulo del libro
    Alimentación Amiga de la Tiroides
    Nº 4
    Grazioli Schager, Simone
    Macro ediciones
    Hipertiroidismo, hipotiroidismo, inflamaciones, enfermedades autoinmunes, diabetes, debilidad y fatiga, estrés...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,90 €12,26 €

  • Pizza -5%
    Titulo del libro
    Pizza
    AA.VV
    Libreria universitaria (lu)
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    10,00 €9,50 €

Drassana en Libreria y Espacio Cultural La Tijera