La textura de la xocolata

La textura de la xocolata

Nº:
1
Editorial:
Tibidabo catalan
EAN:
9788410013827
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-10-01382-7
Páxinas:
110
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
130
Alto:
190
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Cal saber

Desconto:

-5%

Antes:

12,00 €

Despois:

11,40 €
IVE incluído
Comprar

L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arbre a la boca, és a dir, què és la xocolata i quina composició té. Fins aquí som a la disciplina de la ciència i la tecnologia dels aliments. Després ens fiquem el producte a la boca, i ja som a la disciplina de les ciències  sensorials o ciències gastronòmiques. Seran els capítols de Textures i Sabor, Color, Olor i Flavor. Si ens mengem la xocolata, és a dir, de  la boca cap a dins de l'organisme, estarem en el camp de la nutrició i la dietètica, i li dedicarem un curt capítol de preguntes i respostes. Pel camí haurem vist què diuen els diccionaris de la xocolata, com veuríem la xocolata al microscopi, quin és el Nutriscore  de la xocolata, què és el fat bloom, on hi ha les reaccions de Maillard a la xocolata, com són els cristalls de la mantega de cacau, i quins són els 40 atributs amb què podem descriure les textures.

Outros libros do autor en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • 150 ANYS DE TAULES PERIòDIQUES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA -5%
    Titulo del libro
    150 ANYS DE TAULES PERIòDIQUES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
    (EDS) SANTIAGO ÁLVAREZ / CLAUDI MANS
    Universitat barcelona publicacions i edi
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    28,00 €26,60 €

  • La química en la cocina -5%
    Titulo del libro
    La química en la cocina
    Nº 11
    Mans, Claudi
    Tibidabo ediciones s.a.
    En la Síntesis de la cocina de elBulli se leía: "La información que suministra un plato se disfruta a travé...
    No disponible

    15,00 €14,25 €

  • La textura del chocolate -5%
    Titulo del libro
    La textura del chocolate
    Nº 1
    Mans, Claudi
    Tibidabo ediciones s.a.
    El objetivo del libro La textura del chocolate es analizar, con lenguaje común y argumentos científicos, qué...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,00 €11,40 €

  • LA QUÍMICA A LA CUINA -5%
    Titulo del libro
    LA QUÍMICA A LA CUINA
    Mans, Claudi
    Tibidabo catalan
    A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    15,00 €14,25 €

  • 100 PREGUNTES DE QUÍMICA COTIDIANA -5%
    Titulo del libro
    100 PREGUNTES DE QUÍMICA COTIDIANA
    Nº 45
    Mans, Claudi
    Cossetania edicions
    La química és present en gairebé tots els moments de la nostra vida, de la cambra de bany al vehicle, als á...
    No disponible

    14,70 €13,97 €

Materia en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • A cociña do Merlín -5%
    Titulo del libro
    A cociña do Merlín
    Vila Pernas, Miguel
    Galaxia
    Premio Nacional de Periodismo Gastronómico Alvaro Cunqueiro 2006 ¿Cal é o son do aplauso dunha soa man? ¿Co...
    No disponible

    20,05 €19,05 €

  • COMER CON LOS OJOS-VIAJE CULINARIO
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    COMER CON LOS OJOS-VIAJE CULINARIO
    Nº 144
    VAZQUEZ SALLES, DANIEL
    Rba libros
    El cine nos ha dado mucho, estamos en deuda con él. La cocina nos ha dado grandes placeres, estamos en deuda c...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    15,00 €14,25 €

  • Recetas básicas en 3 pasos -5%
    Titulo del libro
    Recetas básicas en 3 pasos
    Deschamps,Emmanuelle
    Grijalbo
    ¿Has pasado alguna vez mucho tiempo en la cocina preparando recetas complicadas sin obtener, sin embargo, el r...
    No disponible

    16,90 €16,06 €

  • Cocinar con corazón -5%
    Titulo del libro
    Cocinar con corazón
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    4,95 €4,70 €

  • Las mejores recetas con setas
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    Las mejores recetas con setas
    Iñaki Oyarbide
    Editorial everest
    Este libro contiene una serie de recetas con setas, lo que le será útil a la hora de cocinar. ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    13,50 €12,83 €

Tibidabo catalan en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • Models de Finançament -5%
    Titulo del libro
    Models de Finançament
    Nº 10
    Bosch Roca, Núria
    Tibidabo catalan
    L'objectiu d'aquest llibre és el d'oferir una anàlisi en profunditat del model de descentralització del sect...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    16,00 €15,20 €

  • Cultura Jueva -5%
    Titulo del libro
    Cultura Jueva
    Nº 15
    OLSON, JESS
    Tibidabo catalan
    Cultura Jueva. Una immersió ràpida ofereix un resum ampli de la cultura i identitat jueves al llarg de la sev...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    16,00 €15,20 €

  • Migració internacional -5%
    Titulo del libro
    Migració internacional
    Nº 21
    Go?dziak, El?bieta M.
    Tibidabo catalan
    Els sentiments antiimmigració estan a l'alça arreu del món. Als ciutadans els preocupa la incapacitat dels p...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • Igualtat -5%
    Titulo del libro
    Igualtat
    Nº 18
    Pérez de la Fuente, Oscar
    Tibidabo catalan
    El discurs sobre la igualtat té una aura de misteri. Si bé és un dels valors més utilitzats en el llenguatg...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • El Tribunal d'Estrasburg -5%
    Titulo del libro
    El Tribunal d'Estrasburg
    Nº 34
    Casadevall, Josep
    Tibidabo catalan
    El Tribunal Europeu de Drets Humans és l'organisme del Consell d'Europa més citat en els mitjans de comunicac...
    Próximo lanzamento! Dispoñible dende o 13-10-2025

    17,00 €16,15 €