Menorca, gastronomía y cocina

Menorca, gastronomía y cocina

Editorial:
Triangle postals
EAN:
9788484781875
Ano de edición:
ISBN:
978-84-8478-187-5
Páxinas:
156
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
190
Alto:
240
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Sèrie E

Desconto:

-5%

Antes:

12,00 €

Despois:

11,40 €
IVE incluído

La cuina de Menorca és una de les més personals de les Illes Balears. Aquest llibre conté hàbits culinaris, tradicions i receptes clàssiques  de la seva gastronomia: oliaigo, formatge, embotit, calderetes, gin, crespells, brossat... Una obra per a conèixer i degustar la varietat de sabors de la cuina tradicional menorquina.

Outros libros do autor en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

Triangle postals en Libreria y Espacio Cultural La Tijera