GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE

GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE

Editorial:
Academic press
EAN:
9780128200575
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-0-12-820057-5
idioma:
INGLES
Ample:
191
Alt:
235
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

Descompte:

-5%

Abans:

160,16 €

Després:

152,15 €
IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Altres llibres de l'autor a Libreria y Espacio Cultural La Tijera

Matèria a Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • Minilibros de cocina comer y disfrutar surtidos
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    Minilibros de cocina comer y disfrutar surtidos
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    1,00 €0,95 €

  • Cocinar con corazón -5%
    Titulo del libro
    Cocinar con corazón
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    4,95 €4,70 €

  • Mi primer libro de cocina thai -5%
    Titulo del libro
    Mi primer libro de cocina thai
    Linder, Lisa
    Lunwerg editores
    La cocina tailandesa, cautivadora y excitante, estimula el paladar a través del equilibrio de sabores en cada ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    17,95 €17,05 €

  • LA CUINA DE LA GENT DE LA MAR -5%
    Titulo del libro
    LA CUINA DE LA GENT DE LA MAR
    Nº 16
    Roda, Juanjo
    Onada edicions
    La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca és un recull de plats básicament elaborats tal com es fe...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    20,00 €19,00 €

  • Cocina justa
    Antic
    -5%
    Titulo del libro
    Cocina justa
    AA.VV
    Rba
    -Cocina Justa es una empresa de economía social que trabaja desde 1994  para que los derechos y la libertad&nb...
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    15,00 €14,25 €

Academic press a Libreria y Espacio Cultural La Tijera