El lluç

El lluç. com preparar-lo 10 vegadas

Nº:
45
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494179129
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-941791-2-9
Páxinas:
19
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut en aigua,  proteïnes i àcid f.lic, baix en greix i una bona font de minerals com  ara calci, f.sfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a més de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. El lluç és un producte que es prepara amb molta facilitat i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al  forn.

Materia en Libreria y Espacio Cultural La Tijera

  • La escuela de pastelería. Le Cordon Bleu« -5%
    Titulo del libro
    La escuela de pastelería. Le Cordon Bleu«
    Larousse Editorial
    Larousse
    Los chefs del Institut Le Cordon Bleu presentan más de 100 recetas de pastelería, ilustradas paso a paso.&nbs...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    39,95 €37,95 €

  • Cocinar lo menos posible -5%
    Titulo del libro
    Cocinar lo menos posible
    Xabier Gutiérrez
    Everest
    Estamos en la cocina de nuestra casa y disponemos del equipamiento habitual en una cocina casera: un congelador...
    No disponible

    31,00 €29,45 €

  • Simenon i Maigret s'entaulen -5%
    Titulo del libro
    Simenon i Maigret s'entaulen
    Nº 1
    Courtine, Robert J.
    Bop
    Robert J. Courtine explica els gustos gastron.mics de Simenon i ens fa  descobrir com traspassa els seus coneix...
    No disponible

    18,90 €17,96 €

  • Guía de Vinos 2009 -5%
    Titulo del libro
    Guía de Vinos 2009
    Zeberio , Mikel
    Everest
    No disponible

    24,95 €23,70 €

  • PASTA-G.CLASICOS FRIOS Y CALIENTES
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    PASTA-G.CLASICOS FRIOS Y CALIENTES
    Nº 041
    DREYER NINA
    Rba libros
    Una cena rápida de espaguetis con mantequilla, que se preparan en un santiamén, los macarrones a la boloñesa...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    18,00 €17,10 €

Sd edicions en Libreria y Espacio Cultural La Tijera